Kas see saab olema Sunrise Avenue esimene kontsert Eestis?

Jah, meil pidi kontsert olema 2009. aasta suvel, aga oli mingi probleem ja jäeti kahjuks ära, aga nüüd lõpuks pääseme Tallinnasse!

Kas oled Eestis muidu käinud?

Olen, isegi päris palju käinud, mul on Tallinnas palju sõpru ja Paides käisin sõbra pulmas. Kindlasti oma paarkümmend korda on Eestis käidud.

Mida sa hõimuvellede maast arvad?

Täitsa samasugused inimesed nagu Soomes. Tallinnas on ehk natuke paremad restoranid ja riidepoed kui Helsingis. Kuna me oleme sugulasrahvad, siis on täitsa kodune värk.

Leningrad Cowboys ütles, et soomlased joovad rohkem...

See on täitsa võimalik (naerab). Ma ei ole üks nendest soomlastest, aga tuleb tunnistada, et küll nad Tallinna ööklubides juua oskavad!

Kas oled kuulnud ka Sunrise Avenue Eesti fännidest?

Hirmus palju pole kuulnud, sest pole ju Eestis esinenud. Natuke posti oleme Eesti fännidelt saanud ja ka Soome kontsertidel oleme neid kohanud, aga üldiselt on see meie jaoks selles mõttes uus maa.

Fännid küll teavad, aga tahaks ka sinult küsida, millest teie bändi laulud peamiselt räägivad?

Millest need nüüd räägivad... armastusest (naerab) ja elust. Nagu kõikide rock-bändide sõnad räägivad sellest, et südamel on valus ja väikesest melanhooliast. Aga armastus on siiski see peamine teema, millest meie laulame.

Milliseid lugusid te Tallinna kontserdil mängida kavatsete?

Ma täpselt ei tea veel, sest teil tuleb seal suur show ja reedel antakse meile täpsemad juhtnöörid. Võimalik, et jutt käib vaid paarist loost. Loodetavasti saame mängida oma märtsis ilmuva uue albumi ("Out of Style" - toim.) värskeid singleid.

Milline on teie jaoks hea kontsert?

Meeldivad väga klubikontserdid, mis on nagu meie enda üritused. Kasvõi mõni pisike klubi, mõnisada inimest ja kuum meeleolu, kõigil higi voolab, käed on üleval, hea värk!

Ning loomulikult, suvefestivalid on tõesti head, ilus ilm ja kohtub teiste bändidega, palju publikut ja muud head.
Meile meeldib tegelikult igal pool esineda. Teleshow'd on jällegi lahedad selle poolest, et seal on hea tehnika, valgus, kaamerad ja kõik selline huvitav.

Kui järele mõelda, ei ole tegelikult vahet, esinemine alati tore. Peamine on ehk see, et tehnika töötaks ning publikul on hea olla. Siis on ka meil hea.

Kas lähitulevikus tuleb palju esinemisi?

Näeb sedamoodi välja küll. Puhkame paar kuud pärast albumi tegemist ja märtsis alustame Soomes ning teeme väikeseid tuure suve lõpuni. Loodetavasti esineme võimalikult palju suvistel festivalidel.

Kas pärast Tallinna kontserti tuleb ka järelpidu?

Jaa, arvan, et läheme kuhugi vanalinna pisut ööd nautima!