22-aastane naine rääkis avameelselt, kuidas ta pead vastu puud tagus, et teadvust kaotada ning kuidas ta enda lõikamise asemel end verele kratsides vigastas. Arstidearmee ja arvukad ravimid aga ei suutnud teda peatada ning heroiinisõltlasest ema tõttu pidi ta suureks kasvama liiga kiiresti, minnes murede peletuseks pidude- ja narkootikumide radadele ka ise, vahendab Daily Mail.

"Ma pole sel teemal avameelne olnud, aga sellel on suur roll selles, kes ma olen. Mind tabas järku suur depressioonilaine, ärevus ja eneseviha ja need tunded olid nii valusad, et ma peksin pead vastu puud, et see mul pildi eest võtaks," kirjeldab ta segaseid tundeid, mille vastu rohud ei aidanud.

Hilisemalt, kui ta modellindusest pausi tegi, tekkis tal mõte ka endalt elu võtta: "Ma pakkisin kohvreid ja järsku tahtsin selle kõik lõpetada. Mul oli võimalus, sealsamas mu nina all. Ma sain aru, et pean otsustama, kas armastan ennast sama palju kui mõtet surmast. Ja siis hakkas mu üledoosi hiljuti surnud sõbra sülearvutist mängima muusika, mis mängs samast arvutist ka matustel. Ma tundsin, et see on hoiatus temalt..."