Plagiaadikomisjoni kuulusid SuperNoova eelvooru züriis osalenud Ivo Nikkolo disainer Eve Hanson ja tunnustatud Eesti moelooja Aarne Niit, nii SuperNoova eelvooru kui ka finaali žüriisse kuulunud Marie Claire peatoimetaja Anu Merila, disainer ja Eesti Disainerite liidu liige ja SuperNoova 2004 võitja Oksana Tandit ja Kaupluse Reede juhataja Tanel Tepper, kus on müügil CTRL tooted, mille järgi väidetavalt üks SuperNoova noorema kategooria võidukollektsiooni kuulunud ese tehtud on.

Tanel Tepper, kes on soome rõivabrändi Ctrl Eesti poolne esindaja, võttis ühendust Ctrl peadisainer Freemaniga, kes ütles, et tekkinud kirgedemöll on jahmatav: „Jutt on ju vaid ühest kampsunist, millel on sik-sak muster ja must-valge värvigamma. See on niivõrd levinud, et seda ei saa unikaalseks pidada.“

Komisjoni kuulunud disainer Aarne Niit sõnas, et sellist mustrit on juba 15-20 aastat nähtud, kampsuni lahendus on aga algupärane ja huvitav. Niit lisas, et moemaailmas pole pärast 1960-ndaid midagi uut, ükskõik kui originaalne võib asi tunduda, on see kuskil varem enam-vähem sarnasel kujul olnud.

Komisjon jõudis järeldusele, et kuna Ctrl kollektsioonis on vaid kaks kampsunit, siis ei ole tegemist kollektsiooni kopeerimisega.

Vaata videost, milline kollektsioon välja nägi