Sõber tunneb sõpra hädas. Superstaarisaates endale nime teinud unetehnik Kene Vernik (24) aitas saatusekaaslasel Anis Arumetsal (18) uneprobleemidest vabaneda.

«Pärast saadet oli mul kaks nädalat periood, kus läksin hommikul kell üheksa  magama ja tõusin õhtul alles kümne ajal üles,» valgustab Anis probleemi. «Unehäired ei olnud tingitud üldsegi saatest, need olid juba varem, aga just saate järel juhtus olema selline periood.» 
Kui asi juba päris hulluks kiskus, otsustas Anis midagi ette võtta ja pöörduski Kene poole, kes on ju ametilt unetehnik. «Olin varem kuulnud, et
selliseid uuringuid tehakse, aga Kene kaudu sain neist rohkem teada,» räägib Anis. «Protseduur oli iseenesest lihtne. Läksin õhtul Tartus kliinikusse, Kene seletas ära, mida jälgitakse. Mulle pandi elektroodid külge ja jäin magama.»
Hommiku saabudes vaadati tulemused üle ning Anis suunati edasistele uuringutele. «Mulle kirjutati ka rohud, aga ei tea, kas hakkan võtma. Suhtun sellesse probleemi nüüd hulga rahulikumalt.»
Nüüd juba õnnestub Anisel tavaliselt öösiti unne suikuda. «Püüan ennast päeval nii palju ära väsitada, et õhtul tuleks hea uni,» sõnab ta.