Kuigi jõulutuuri JõuluKUUL piletid on müügil juba üle kuu ja Tallinna kontsert ammu väljamüüdud (ning pisitasa hakkavad lõppema piletid ka samale päevale lisatud päevasele kontserdile), tehakse alles täna teatavaks, et Sibula ja Rannapiga ühineb ka Birgit Varjun, edukaim naislaulja tänavusest Superstaarisaatest.

Ühinemine oli küll Rannapi ammune plaan ja kokkulepe Birgitiga oli aegsasti sõlmitud, kuid seda otsustati varjata, et mitte häirida saatesarja loomulikku kulgu.
 
Birgit Varjun esineb tuuri kõigil kontsertidel, esitades tuntud jõululaule, Rannapi uusi, just Birgiti jaoks loodud laule, ning duette koos Riho Sibulaga. Birgiti esinemine neil kontsertidel on täiesti arvestatava kaaluga ja ka ajaliselt küllaltki mahukas.
 
Kontserdituur algab kohe järgmisel päeval peale saatesarja lõppu, ehk siis jõulukuu 21.-l päeval Viljandist. Seega avaneb Birgitil harukordne võimalus: astuda - sõna otseses tähenduses -  telesaatest otse reaalstele lavalaudadele. Tema tähelend pole mitte üksnes virtuaalne, teleka-  ja arvutiekraanil mängivas reality show’s, vaid - lausa üleöö (üks päev pärast saate lõppu!) - satubki ta ehtsasse, professionaalsesse muusikaellu.
 
Räägib Rein Rannap, JõuluKUULI korraldaja ja Superstaarisaate kohtunik:
 
“Sain päris varakult saate käigus aru, et Birgit on sel aastal parim naislaulja, ja küllaltki ammu mõistsin ka seda, et tahan just tema kaasa kutsuda Riho Sibula ja minu jõulutuurile.
 
Soov kutsuda jõulutuuril osalema saate parim naislaulja, idanes minus juba suvel, isegi enne saatesarja algust. Juba siis, kui ma augustis tegin Sibulale ettepaneku koostööks, nimetasin talle, et loodan leida saatest meile huvitava naispartneri. Muidugi ei osanud ma siis veel isegi mitte loota, et välja ilmub nii jõuline, nii eba-eestlasliku rokihäälega lauljatar, nagu seda on Birgit! Mind on esimesest eelvooru-hetkest peale võlunud Birgiti võimas ja käre, samas aga jälle hoopis kaunilt kahisev õrn hääl.
 
Olin kindel, isegi juba enne kümne finalisti selgumist, et just Birgit on sel aastal tüdrukutest parim, ning samuti ka selles, et ta on mulle igati sobiv koostööpartner: nii jõulutuuril, kui ka muidu - minu uusi laule esitama. Kuid alles siis, kui umbes pool kogu saatesarjast oli möödas, rääkisin sellest ideest Birgitile.
 
Olles üks saate kohtunikest, ei tahtnud ma kuidagi häirida saates toimuva võistluse kulgu oma plaani enneaegse teatavaks tegemisega. Kuigi siin saates kohtunikud punkte ei anna, otsustab ainult vaataja, arvasin, et on parem, kui jään neutraalseks, ega ei reklaami avalikult oma koostööplaane ühega võistlejatest.
 
Tänaseks veel alles jäänud kõige viimases saates pole aga meie, kohtunike, kommentaaridel enam mingit tähendust – superfinaali välja jõudnud lauljad on juba nii head, et neile pole küll põhjust enam midagi ette heita!”