Tänasest \"Eesti otsib superstaari\" saatest pidi lahkuma Marten Kuningas. Finaalsaates astuvad võistlustulle Birgit Varjun ja Ott Lepland.

Finalistid astusid täna publiku ette kahe lauluga; üks neist on oma ema või isa nooruspõlve lemmiklugu ja teiseks duett tuntud eesti lauljaga.
Ott laulis esmalt Queeni lugu "One Vision". Saate žürii jäi üksmeelselt Oti esinemisega rahule. "Täna oli kõik olemas, sa haarasid selle saali endasse, ja kindlasti ka televaatajad," arvas Maarja-Liis Ilus.
Marten esitas Virmaliste laulu "Naer". Nii Maarja-Liis kui Rein Rannap kiirtsid head loovalikut. Mihklile meeldis draama ja tragöödia, mis Marten loosse pani, kirjutab Õhtuleht.
Palavikuga võitlev Birgit astus üles Gary Moore'i palaga "Still Got the Blues". Rannap arvas, et blues sobib Birgitile väga hästi ning lisas, et tal on raske uskuda, et laval on eestlane. Maarja arvas, et võibolla töötas haigus isegi Birgiti kasuks. "Sa olid täiesti sellest üle," lisas Maarja-Liis.

Raua arvates oli tegu absoluutselt erakordse esinemisega, kuna Birgitil oli 39,2 palavik. "Sa tuled sellega, mis on minu suremistemperatuur, lavale, ja saavutad midagi erakordset," lisas ta.
Duetivoorus astus Ott lavale koos Urban Symphony lauljatari Sandra Nurmsaluga ning esmakordselt kõlas duetina Eurovisioni lauluvõistlusel 6. koha saavutanud laul "Rändajad". Maarja-Liis kiitis taas loovalikut ning omapärast kooslust. "Väga huvitavalt oled selle loo ümber mõelnud," lisas Rannap omalt poolt.
Martenit astus lavale koos Vaiko Eplikuga. Nii esitasidki nad koos The Beatles'i loo "Blackbird". Etteaste pani Maarja-Liisi südame põksuma. Reinu arvates olid Marten ja Vaiko laval nagu vennad. "Tulla lavale kellegagi, kelle koopiaks sind nimetatakse, on väga julge," leidis Raud.
Birgit valis oma duetipartneriks Erik Meremaa bändist House Of Games. Koos esitati Nickelbacki lugu "Hero". Rannapi võttis duo esitatud rokiballaad sõnatuks. Raud kiitis partnerivalikut ning ei häbenenud öelda, et duetivooru pani kinni just Birgit.
 
Kommenteeri, kas täna lahkus lahkus õige finalist?