kirjutab, et pingeline superstaarisaade on läbi ning ka Toomas on tagasi oma igapäevaelu rutiinis. Kas saates osalemine muutis kuidagi Toomast või tema senist elurütmi? "Selline hea saatepohmakas on mul nüüdseks möödunud. Superstaarisaates osalemisega on paar asja kindlasti muutunud – olen väheke tuntum, kuid ka väheke usinam."

"Siiamaani on raske uskuda, et saates nii kaugele jõudsin ning ma tahan inimestele, kes mulle kaasa elasid, kindlasti midagi vastu pakkuda. Seega suhtlen praegu produtsentidega ning stuudiotega, et välja anda endakirjutatud lugu või paar. Suhtumine pole mul muutunud – professionaalne ettevaatlikus saadab mind siiani. Roosi- või surnuaedu ma ka liialt iseenesest ei looda ega karda – arvan, et valem edule on võrdlemisi töö- ja vaevakeskne," on Toomas edu nimel nõus nägema täpselt niipalju vaeva kui vaja ja ehk isegi rohkem.

Et superstaarisaates osaleda, pidi Toomas pikka aega olema eemal koolist ning õpingutest. "Soomes olen hetkel ärasõitvast rongist viimasest vagunist napilt kinni saanud ja üritan vaikselt ette vedurisse tagasi jõuda. Viimastes vagunites on igatahes inimesed sõbralikud," naerab Toomas.