22. märtsi õhtul juhtus traagiline liiklusõnnetus, mille tagajärjel sai "Kodutunde" saatejuht Lahtein raskelt viga. Õnnetuse järgsel päeval ilmnes, et Lahtein on Tartu Ülikooli Kliinikumis äärmiselt raskes tervislikus seisukorras ning langenud koomasse. Veel eile teatas saate produtsent Kristi Nilov sotsiaalmeedia vahendusel, et Signe käekäigu vastu tunnevad huvi paljud ning tema seisund on endiselt raske ja muutusteta.

Signe lahkumist kinnitas täna üks peretuttav. Hilisõhtul saatis politsei pressiteate, kus öeldi, et vigastused olid nii rasked, et meedikute pingutused tema elu päästa, ei andnud kahjuks siiski tulemust. Signe suri täna haiglas. "Avaldame kaastunnet naise perele ja lähedastele," seisis teates.

Teisipäeva varahommikul kell 4:36 postitati saate "Kodutunne" Facebooki-lehele tema mälestuseks viide Terminaatori loole "Ingli puudutus".

Signe Lahtein liitus "Kodutundega" 2015. aastal, mil eelmine saatejuht Anneli Lahe sellega lõpparve tegi. Saate esimene juht oli Kirsti Timmer. Mõlemad saatejuhid loobusid tööst, sest see hakkas pikapeale pereelu raskendama. Signe Lahteini õnnetuse järel kuni tema paranemiseni tehti saate juhtimise jätkamise ettepanek endisele saatejuhile Anneli Lahele, kes selle ka vastu võttis. "Kui minu poole sellise palvega pöörduti, et tulla tagasi ja teha see asi lõpuni, siis loomulikult ma sain aru, et asi ei ole ainult saates, vaid väga paljude inimeste töös ja ka perekondades, kes on juba välja valitud ning kes ootavad ja loodavad. Minu süda ei lubanud siinkohal öelda "ei"," sõnas Anneli Lahe möödunud nädalal Õhtulehele.

Signe Lahteini jäävad mälestama tema kaks poega, armastav kaasa, vanemad ja lähedased ning sajad tuhanded televaatajad.

Jaga
Kommentaarid