Lea Michele

Pikalt levinud kõlakad Lea Michele üleoleva ja diivaliku käitumise kohta ei leidnud veel 2012. aastal kinnitust, küll aga tuli tõde päevavalgele aastaid hiljem, mil üks osatäitjatest sõna võttis.

2020. juunis jõudis ajaleheveergudele Glee näitleja Samantha Marie Ware, kes süüdistas Lea Michele'i rassimis. Peale seda ei läinud kaua, kui samade süüdistustega tulid lagedale ka teised Glee osatäitjad. "Oli temaga ebameeldiv töötada? Jah, väga," rääkisid nad. "See, millise lugupidamatusega Lea teisi kohtles väärib esile tõstmist."

Michele palus vabandust Instagrami postituses, kus tunnistas, et pani teised enda ümber halvasti tundma. "Oli see siis mu privilegeeritud seis või lihtsalt ebaküpsus, ma vabandan oma käitumise ja igasuguse valu eest, mida olen teistele põhjustanud.

Cory Monteith

Cory Monteith, kes läbi sarja jagas vaatajatega oma kogemusi sõltuvusega toimetlekuks, oli tänu oma Glee rollile telemaastiku tõusev täht.

2013. aasta juulis said noore näitleja deemonid temast jagu, kui ta üledoosi surnuna enda Vancouveri hotellitoast leiti.

Heather Morris

Morris mängis veel Brittany rolli Glees, kui tema alasti fotod tema nõusolekuta internetti liikvele läksid. Tema telefoni häkiti ning Page Six andmetel lisaks teistele piltidele, võeti ka pilt paljast naisest veebikaamera ees poseerimas.

Esialgu ei tunnistanud Glee staar neid fotosid endast, kuid kümnend hiljem avaldas Instagramis:" Öelda, et olin surmahirmus, on veel tagasihoidlik". Ta tunnistas, et ei suutnud isegi tööl ringi käia mõeldes, et kõik on näinud temast intiimseid kaadreid.