Zavorotnjuki tütar Anna on küll pikalt juba New Yorgis elanud, kuid ema tervise halva seisundi tõttu lendas ta ajutiselt venemaale tagasi, vahendab Bublik.

Nagu näitlejanna ülejäänud perekond, on ka Anna seni järjepidevalt intervjuudest ja kommentaaride jagamisest keeldunud. Nooruk peatas raskeks perioodiks isegi oma populaarse blogi pidamise.

Ometi läks kuulujuttudega olukord nii kriitiliseks, et Anna ei suutnud enam kohutavaid valesid kannatada.

Väidetavalt pakuti staari tütrele veidi üle 200 tuhande euro, et ta oma ema haigusest tuntud jutusaatesse rääkima tuleks. Allika sõnul Anna keeldus pakkumisest.

Nüüd on nooruk ise vastaval teemal sõna võtnud. "Ma kinnitan täielikult, et "uudis", mille kohaselt mulle Andrei Malakhovi saates osalemise eest raha pakuti, on võlts. Ei Andrei Malakhov ise (keda meie pere väga lähedaselt tunneb) ega ka programmi toimetajad pole minu poole sellise pakkumisega pöördunud."

"On talumatu, et vaid lärmi ja elevuse tõstmiseks kasutatakse iga vale ja räpast kuulujuttu. Ajakirjanikud, jätke mind ja mu perekond rahule. Aitäh neile inimestele, kes siiralt head soovivad," kutsus Anna avalikkust korrale.