Nende suhte ajal oli Harry alles 25-aastane ning toona tõusva teletähena tuntust kogunud Caroline oli printsist neli aastat vanem. Saatejuhi sõbranna ja kolleeg Natalie Pinkham, kes oli isegi käinud Harryga kohtingutel, viis noored kokku.

"Ma teadsin, et ta on sõber prints Harryga ning ma polnud temaga varem kohtunud, seetõttu ma mõtlesin: "Oh, see on küll põnev!" ja momendiks ma elavdusin," kirjutas Flack 2014. aastal ilmunud elulooraamatus.

"Nii ma istusin seal ja ta saabus koos paari sõbraga ning me veetsime terve õhtu rääkides ja naerdes," kirjeldas telestaar nende esmakohtumist.

Kuid nii, kui lugu nende suhtest tuli avalikkuse ette, pidid Harry ja Caroline lõpetama teineteisega suhtlemise. "Ma ei olnud enam saatejuht Caroline Flack, vaid minust sai prints Harry silmarõõm Caroline Flack," selgitas ta nende lahkumineku tagamaid.

Telenägu kirjeldas oma raamatus, kuidas Harry pole tähelepanuvajadusega rokkstaar, vaid tema elu ongi selline. "Ta pole seda soovinud, vaid ta peab lihtsalt sellega elama," lisas ta.

Populaarse tõsieluseriaali "Armastuse saar" endise saatejuhi Flacki elutu keha leiti laupäeva pärastlõunal tema isa ja parima sõbranna poolt. Viimane oli läinud vaid mõneks minutiks poodi ning selle aja jooksul jõudis staar teha enesetapu.

Vaid mõned tunnid enne seda oli Flack saanud teada, et ta peab märtsikuus minema kohtu ette, sest detsembris läks ta väidetavalt kallale oma poiss-sõbrale Lewis Burtonile. Kuigi mees võttis süüdistused tagasi ning andis Flackile andeks, siis ei tohtinud noored üksteisega kohtuda ning samuti kaotas naine töö "Armastuse saare" saatejuhina.