Deana langes rassistlike süüdistuste alla eile, kui ühele noorele neiule jäi ette suunamudija soov end nahka kunstlikult tumedamaks teha.

Hiljuti ninaoperatsioonil käinud Deana rääkis, et postituses, mis on praeguseks maha võetud, sai ta kriitikat isepruunistaja kasutamise eest.

"Ma ütlesin ma pean hetkel päevitamisest hoiduma ning ei saa ka isepruunistajat kasutada ning selle tõttu olen valgem kui tavaliselt, aga mu valge nahk on mulle meeldima hakanud. Ja kuigi see oli sellises kontekstist, mõtles tema nahavärvi asemel rassist. Ja talle ei meeldinud sõna "valge"," tõi Deana välja.

"Osadele ei meeldi üldse, et valge inimene end kuidagi päevitab. Mul polnud suvel rantegi! Ja isegi isepruunistajaga olen heledam kui keskmine eestlane. Ning eesti keeles öeldakse päevitamata näha kohta ka valge. Ning jah, ma olen tõesti valge," lisas Deana.

Oluline on ka välja tuua, et Deana oli kevadel, kui toimus suur rassismi diskussiooni, üks neid, kes püüdis oma jälgijaid harida.

"Rassism on hetkel tõesti väga suur probleem ning päris rassismi peabki vastu võitlema, kuid see pole ilmselgelt see koht. Suvel seoses välismaa sündmustega üritasin ka mina enda jälgijad sellel teemal harida ning selgitasin, kui oluline on kõiki võrdselt kohelda. Kahjuks kõik muidugi ei nõustunud sellega ja sain mitmel korral nende viha enda peal tunda, kuid sellegi poolest seisin õigluse eest. Ja nüüd üritab keegi mind lihtsalt rassistiks tembeldada. Absurdne," ütles Deana.