"See käis päris kiirelt. Emotsionaalsel tasemel oli see üpris kõrge kõikumine, mis seal juhtus. Tegelikult oli niimoodi, et antud indiviid põhimõtteliselt lihtsalt provotseeris mind juba enne seda, kui ma sinna lavale jõudsin tulla. Ta oli seal juba umbes 20 minutit karjunud ja üritas võimalikult palju tähelepanu endale püüda ja teiste tuju rikkuda selle arvelt," meenutas räppar Reporteris kahetsusväärset juhtumit.

Suure Papa sõnul ütlesid tal lõpuks närvid üles ja otsustas end sõimanud noormehe lavale kutsuda. Kuigi löömingut alustas Uku Arop, viisid turvamehed lavalt jõuga minema hoopis noormehe, kes räpparilt kaks pauku vastu vahtimist sai. Paljude külastajate arvates oleksid pidanud turvamehed hoopis Suure Papa lavalt minema tirima, sest vägivallatsejaks oli ju tema.

"Eks ta ise teab, mis ta tegi. Mina tean, mida mina tegin ja ma ei ole selle üle uhke. Mis ma selgeks tahan teha, siis enamus inimesi arvasid esmamulje järgi, et kui seal oli 16+ pidu, siis järelikult oli tema alaealine – tegelikult see sama mees, kes sinna lavale ronis, oli sama vana kui mina. Ma loodan, et inimesed saavad aru nüüd, et ta ei olnud alaealine ja ta polnud lava peale mingi suvalise asja pärast kutsutud."

Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõunik ütles Publikule, et on juhtunu kohta alustatud kriminaalmenetlus ja Aropit võib ees oodata kopsakas rahatrahv või kuni viieaastane vangistus, räppar ütleb aga, et temaga ei ole ükski politseiametnik ühendust võtnud.