Met Galal laineid löönud Kim Kardashiani riietus oli just see, mis Kanye olemise eriti ebamugavaks tegi, vahendab Mirror.

38-aastane nelja lapse ema kandis oma kleidi all ekstreemselt kitsast korsetti ning ei olnud võimeline isegi WC-d külastama, kuid see polnud üldse mure, mis Westile korda oleks läinud.

Paar läks kleidi tõttu tõsiselt tülli, sest Kardashian tundis, et West tekitab temas vaid ärevust.

West selgitas, et on just läbinud isikliku muutuse, kus ei vaata räpparina enam paljastavaid naisi ja ei soovi, et ka tema abikaasa sama seksikas oleks. "Ma mõistsin, et see mõjutab mu hingelist seisundit, sest olen juba niigi abielus ja armastatud nelja lapse isa."

Räppar selgitas, et tema silmis on korsett kui aluspesu, mis teeb naist seksikaks, kuid kelle jaoks.

Kahjuks jättis abikaasa oma seisukoha avaldamise nii viimasele minutile, et ajas Kardashiani sellega ainult vihaseks. "Nüüd õhtu enne Met Galat tuled sa siia ja ütled, et sulle ei meeldi korsett? Sa ajad mu tõesti väga ärevile, mida sa saavutada soovid? Ma ei taha enam rohkem kriitikat ja ei vaja sinu juttu, et ma ei meeldi sulle liibuvas kleidis."

"Sa oled mu naine ja mind mõjutab see, kui pildid sinust liiga seksikad on," jäi West endale kindlaks.

Kardashian meest kuulda ei võtnud ning rõhutas, et on nii enesekindel just tänu räpparile endale, mistõttu on Westi muutused vaid tema enda mure ja Kardashian ei pea temaga samal lehel olema.