Telesarjas Amy Farrah Fowleri rolli täitnud Mayim Bialik tunnistas hiljutises intervjuus, et kuigi telesarja viimane episood on ammu eetris olnud, siis tänaseni ei ole tema ühtegi osa ise vaadanud, vahendab DigitalSpy.

"Ma ei vaata ennast telekas, seega pole kunagi istunud ja meie episoode vaadanud," selgitas staar.

Bialik tõdeb, et ta on küll näinud väiksed juppe episoodidest, kui neid saalis publikule näidatakse. Viimast episoodi ta aga enda sõnul vaatama ei pidanudki, sest juba niigi osales ka ise.

Olenemata kõigest oli viimase episoodi filmimine väga emotsionaalne. "Palju arutati seda, et kas kutsuda kohale publik või filmida seda nii, et tegu oleks ainult meie kogemusega. See tundus väga ebamaine. Sa oled 10 aastat osa ühest tööst. See on vast igas keskkonnas uskumatu saavutus. Me olime koos mitte ainult meeskonnana, vaid ka teleekraanidel, mis loob nagu kaks identiteeti."

Näitlejanna sõnul oli terve meeskond ammu rääkinud ka telesarja lõppemisest, kuid reaalsus jõudis kohale märksa hiljem. "Harjumatu ei olnud mitte kevad, kui filmimise lõpetasime, vaid sügis, kui oleks pidanud tagasi tööle minema," meenutas Bialik.