Saates võtsid sõna kolm Tallinna kaunitari: ärinaine Ljudmilla Karpikova, juurat tudeeriv Anna Mikkonen ning Marta, kes töötab ametnikuna ega seetõttu ei osalenud loos enda nimega. Kõik kolm kirjeldasid sõite rahvusvahelistele iludusvõistlusele, mis kokkuvõttes kujunesid sadu eurosid nõudnud ürituseks, millega kaasnesid mõnitused ja ka ähvardused.

Kõigepealt tuli missikandidaatidel tasuda 1000-2000 eurot, sest Erbi sõnul pole rahvusvahelistel võistlustel osalemine tasuta. Marta kandis 1200 eurot, Karpikova 1400 eurot ja Mikkonen pidi tasuma 1900 eurot.

Kuid kui neiud võistustele kohale sõitsid, selgus, et neid poldud registreeritud ning osalemistasu oli maksmata. Erbi, kes on varasemat võetud ka luubi alla "Kuuuurijas", ütles alati, et hilines maksetega, kuid mitte tahtlikult.

Kuigi neiud arvasid, et see raha katab reisikulud, siis eksisid nad rängalt. Suur osa summast oli tegelikult Ireni Erbi vahendustasu. "Mina arvan, et see on alusetu rikastumine, isegi vargus," ütles saates Marta.

Mikkonen on probleemiga pöördunud ka juba kohtusse, teisedki planeerivad Erbi peale kaevata, kuid arvatavasti nad raha tagasi kuidagi ei saa.