Viimasel ajal on Sienna demostreerinud elegantselt lohakat stiili — harjamata juuksed kummiga kinni pandud, riided justkui juhuslikult selga visatud. Pöörake tähelepanu ka päikeseprillidele!

Sienna lahutamatuks kaaslaseks on tema kaabud, mida ta meelsasti kannab. See on ühtlasi hea viis varjamaks tuksi läinud juuksepäeva… Kuid nagu eelpool mainitud, ei lase Sienna end ka kammimata juustest häirida.

Sienna suvekleitide valik on seinast seina. Pildireas viimane foto on tehtud paar aastat tagasi, kui Sienna käis veel näitleja Jude Law`ga. Nagu näha, oli siis soeng rohkem paigas ja kleit nukulikum. Tema praegused valikud kannavad sõnumit — ma ei hooli, mida minust arvatakse!

Kleitide juurde armastab Sienna kanda saapaid ja neid on tal palju! Ja erinevaid! Kõige tähelepanuväärsemad on ehk pildireas esimesed jalavarjud. Neid on ka fotograaf ekstra pildistanud.

Ja nagu need pildid tõestavad — kui on vaja särada, siis Sienna lausa sädeleb. Pidudel, filmiesitlustel ja presentatsioonidel on Sienna veatu!