Ettevõtja ja poliitik SVEN SESTER (38) kogeb tõelist naudingut — temast on saanud tulihingeline koorilaulu fänn, kes ei suuda enam selleta elada. Sester kuulub sõpradega koori nimega Sõpruskond, mille kutsus kokku Tauri Tallermaa saateks «Laululahing».


Kuigi Sõpruskond telelaululahingut ei võitnud, kujunes koori käekäik ikkagi suhteliselt edukaks. «Edu üllatas meid endidki ja nüüd me ei suuda laiali ka minna,» selgitas Sester pärast esinemist Tallinna kesklinnas, kus koor oli kaasatud Hansabussi tutvustamise üritusele.
Kooris teevad häält sellised tuntud tegelased nagu Speli Kõuhkna, Tauri Tallermaa, Pärnu konverentside juht Toomas Tamsar, endine Pärnu õlletehase direktor Aivo Varem, tema abikaasa Terje Varem, tuntud elektroonikakaupmees Toomas Suurvärav, Tallinna endine aselinnapea Kaupo Reede, pulmaisa Leino Einer jne.
«Tulime kokku Tauri initsiatiivil. Tunneme üksteist üle kümne aasta, oleme korraldanud suve- ja talvepäevi ja ikka koos laulnud,» vestab Sester, kes on laulnud kooli poistekooris. Sõpruskonnas on veel ka palju endisi segakoori Noorus lauljaid.
Sõpruskond jäi ka Dave Bentonile kõrvu, kes kutsus nad kaasa oma järgmisele jõulutuurile.