Mullu mais kihlunud teleajakirjanik, TV3 uudistetoimetaja Sven Soiver (38) ja Jekaterina Sokolova (25) on oma tänavuste pulmaplaanidega alustanud selle magusaimast osast – mesinädalatest ja pulmareisist! Sihtkoht sõltub aga omakorda turvalisusest, mis näikse üha kahanevat... 

Paar passibki praegu häid pakkumisi pulmareisiks ning selle järgi pannakse paika muud asjad. Nii telemehel kui tema kihlatul pole kindlat eelistust, kas abielluda kevadel, suvel või sügisel. Peamine, et mesinädalaid saaks veeta mõnes rahumeelses ja kaunis riigis! Arvestades tänast ebastabiilset olukorda maailmas, soovivad nad sõita eelkõige kuhugi turvalisse kohta – samuti peaks see olema tsiviliseeritud koht, ekstreemturismi sellisel puhul noorpaar ei harrasta. 

Sven tõdeb neid eelistusi! "Rohkem detaile ma aga enne pulmi ei tahaks avaldada," lisab ta heatujuliselt. 

Sveni kallim Jekaterina ehk Katja, nagu ta teda nimetab, on õppinud ärijuhtimist ning teenib elatist võistlushobuste dresseerijana. Uudistemehe eelmine elukaaslane oli temast kaksteist aastat noorem Kristine Asu – nad tutvusid, kui meediahuviline neiu TV3s talle töövarjuks käis.

Õnne ja head nina pulmareisi väljavalimisel!