Lauljanna selgitas nii telesaates "Duubel" kui ka telesaates "Õhtu!", et sai kirja tundmatult naisterahvalt, kes saatis mingi lingi ning küsis, kas seal öeldu vastab tõele. Kuna Synne võõraid linke ei ava, sai peagi samalt naisterahvalt ka kuvatõmmise, kust avastas, et tema nime ja näoga reklaamitakse kaalu alandavaid tablette.

Kui Born on vastavad avaldused teinud mitmesse asutusse, et valelik reklaam maha võetaks, siis Valtri selliseid käike kohe kasutusse ei võtnud. Ta tunnistas, et kuigi tegu oli eriti ebameeldiva reklaamiga, siis alguses ta sellest üldse rääkida ei plaaninud. "Selliseid skeemitamisi on üle maailma tohutult palju. Ma ei ole kindel, kas ma viitsin sellega tegeleda. Arvan, et see on natuke tuuleveskitega võitlemine."

Viimastel aastatel on lauljanna märgatavalt kaalu langetanud, kuid kinnitab, et selle taga ei ole ühtegi maagilist ravimit. "See on puhtalt vähem tarbimine ja toitumise jälgimine." Valtri selgitab, et kuigi ta nüüd ainult kapsalehti ei söö, siis nisujahu ja piimatooted jättis ta juba neli aastat tagasi täielikult oma menüüst kõrvale.