Ajakiri Anne & Stiil tunnustab juba teist aastat järjest aasta parimaid ilutooteid. Anne & Stiili Ilulemmik 2011 võitjad valib välja ilu- ja moemaailma professionaalidest ning tuntud stiilitaridest koosnev žürii. Ilulemmikud tehakse teatavaks pidulikul auhinnagalal 24. novembril.

“Eelmisel aastal toimunud konkurss sai lugejatelt väga positiivset tagasisidet. Ilutooteid on meie kaubandusvõrgus kümneid, kui mitte sadu tuhandeid ja sageli pole naistel võimalust töö ning eraelu kõrvalt nende kõige parimate otsimisele aega ja raha kulutada,” kommenteerib Anne & Stiili peatoimetaja Ester Kannelmäe. “Anne & Stiil aga usub, et meie lugejad väärivad parimat,” lisab ta.

Anne & Stiili kokku kutsutud žürii tõstab pjedestaalile viimase aasta jooksul müügile jõudnud tooteid, mille kvaliteet ja usaldusväärsus paistab eriliselt silma. Žürii koosseisu kuuluvad laulja Maarja-Liis Ilus, moekunstnik Lilli Jahilo, tippjuuksur Margit Merirand-Sarapuu, Raadio 2 peatoimetaja Heidy Purga, restoraniomanik Beatrice, Anne & Stiili endine ilutoimetaja Agnes Säde ja verivärske ilutoimetaja Reet Härmat ning peatoimetaja Ester Kannelmäe.

Anne & Stiili Ilulemmik 2011 valitakse 13 kategoorias: kehahooldus, juustehooldus, soenguviimistlus, näohooldus, jumestuspõhi, meik, parfüümid, päikesetooted, maniküür ja pediküür, innovatsioon, ilutegemise vahendid ning lugejate lemmikud. Uue kategooriana lisandus sellel aastal meestetoodete kategooria. Sarnaselt eelmisele aastale loositakse kõik 65 võidutoodet välja Anne & Stiili tellijate vahel.

Pärjatud Ilulemmikud leiab Anne & Stiili detsembrinumbrist, mis on pidulikum kui kunagi varem. Pühadehõngulise aastalõpunumbri kaanestaariks on Birgit Õigemeel ja säravaid teemasid leiab ajakirjast veelgi.