«Vuntsid on hädavajalikud. Seksi pärast,» teatas TAAVI EELMAA (37), kui ta stiilseimaks meheks valiti. Seksisõprade meeleheaks muugib näitleja nüüd oma tsitaadi lahti - vuntsidega saavat ta rohkem naisi!

 

Eristu konkurentidest - see on üks edu võtmeid! Selles seltskonnas, kus Eelmaa liigub, on tema vaat et ainuke vuntsikandja. Eesti esivunts Siim Kallas toimetab ohutus kauguses Brüsselis, teine vunts Peeter Olesk paarsada kilomeetrit eemal Emajõe Ateenas, Tartus. See on oluline, sest Eelmaa, kes pärjati hiljuti 2008. aasta stiilseima mehe tiitliga, kinnitab, et ta saavutab naisterindel vuntsidega tõesti suuremat edu kui ilma vuntsideta.
«Naistele meeldivad vuntsid ja seetõttu saavad need mehed ka rohkem naisi,» põhjendab Eelmaa. Enda sõnul on ta vuntse kandnud vahelduva eduga, tänaseks juba aasta, märkamaks nende tõhusust. Kas on keegi suutnud ka päriselt ta südame vallutada, jätab mees saladuseks.
Küll võib kindel olla selleski, et pärast erutavat seksistseeni filmis «Sügisball» on Eelmaa üks naiste ihaldusobjekte ka ilma vuntsideta.