"10 aasta tagused iduettevõtted olid City24, Rate.ee ja Delfi. Nüüd on meil Eestis üle 600 iduettevõtte. Aga kui sa tuled suure hurraaga, müüd vanaema metsa maha ja mängid 100 000 eurot maha, siis võid sama hästi kasiinosse minna. Targem on mängida väiksemate summadega," õpetas ta.

Kotka seda ütlema ei soostunud, palju temal raha vastu taevast lennanud on, kuid nentis, et suur see summa pole. "Mul on päris hästi täppi läinud, kuna mul on head sõbrad, kes annavad nõu, kuhu investeerida. Eesti investorid on peamiselt ingelinvestorid ja sellised investeeringud on väikesed, kuskil 20-50 000 euro kanti."

Kotka nentis, et isegi kui oma idufirmaga "ükssarviku" staatust ei õnnestu saavutada, on globaalsel turul konkureerimine kogemus omaette. Samuti on väärt kogemuseks ettevõtlus. "Palgatöötaja on lihtne olla. Sinna saab alati minna tagasi. Aga teine asi on olla ettevõtja. Harv nähtus pole ka see, et alguses ei tulegi välja, aga siis korraga tuleb. Näiteks Pipedrive'i ühe praeguse juhi esimene idu oli täielik läbikukkumine."