Mis neid seob? Hiljutisel Olympic Casino sünnipäeval kiirgas vastakaid signaale ootamatu paar — koos õhtut nautinud endine rahandusminister TAAVI VESKIMÄGI (34) ja ettevõtja KAROLI HINDRIKS (25).

 

See võis olla lihtsalt vastastikku paeluv teema, vanade sõprade kohtumine või herr Veskimägi on siiski dzentelmen, kes ei jäta tuttavat daami igavlema. Igal juhul suundusid Veskimägi ja Hindriks kasiinoturu liidri 15. sünnipäevalt Saku Suurhallist koos kambaga edasi ka jätkupeole Park Hotelli.
«Oleme olnud head tuttavad juba eelmisest sajandist alates,» pajatab Veskimägi, kellel on juristist elukaaslase Anne-Lyga tütar, «ja seega oleme lihtsalt Taavi Veskimägi ja Karoli Hindriks, kui kuskil koos pildile satume. Lihtsalt sõbrad.»
Karoli, kes on ühtlasi MTV Eesti juht, kinnitab omasoodu: «Olime seal eraldi kutsete ja suurema seltskonnaga. Kuid tõepoolest tunneme üksteist ammusest ajast Res Publica kaudu.»
Karoli ja Taavi istusid peol ühes lauas Tarmo Kriisi, Marge Tilga ja Tarmo Sumbergiga. Naljaga pooleks pühendus Veskimägi peamiselt siiski uue valitsuse kokkupanemisele, kus peaministri kohta pakuti Kriisile ning teleministri tooli Hindriksile...