Fännide kurvastuseks on viiendas hooajas kõigest kolm osa, kuid värske treiler annab aimu, et tegu on selle võrra põnevama ja sisutihedama sündmustikuga. Nagu ikka, võetakse ka seekord vaatluse alla tehnoloogia, sotsiaalmeedia ja kuulsuse mõju abielule, enesehinnangule, privaatsusele ja vaimsele tervisele.

Miley Cyruse jaoks on tegu üle kolme aasta esimese korraga, mil ta jälle näitlemisega kokku puutub. Tema tegelaskuju Ashley O on mõneti autobiograafiline, kuna tegu on maailmakuulsa superstaariga, kellest tehakse tehisintellekt-nukk, kellest teismelised vaimustusse ja koguni sõltuvusse satuvad. Seriaalis võib poplauljatarilt oodata ka muusikalisi etteasteid — näiteks astub ta lavale mitme kultusbändi Nine Inch Nails looga, mille jaoks tuli ka bändi liidri Trent Reznori luba küsida ning lugusid seriaali tarbeks mugandada.

Seriaali kaasstenarist Charlie Brooker tunnistas ajakirjale Hello antud intervjuus, et on alati unistanud Cyruse värbamisest, ent pole seni julgenud seda teha. “Arvasime alati, et säärane palve on võimatute killast. Kuid siis mõistsime, et tegelikult pole meil midagi kaotada ja saatsime talle stsenaariumi. Arvasime, et vastust sealt ei tule, kuid ühtäkki pidasime juba Skype’i vestlust, kus Miley teatas, et võtab pakkumise vastu. Ta ütles ka, et küllap ajab see inimesi närvi ja inimeste närvi ajamine ongi tema teema.”

Veel ühe kaasautori Annabel Jonesi sõnul on lauljatar väga meeldiv koostööpartner. “Tal on väga sarkastiline ja terav huumorimeel. Ta on ka äärmiselt naljakas. Miley’le meeldib kummalisel kombel väga asjade õõnestamine — isegi kui selleks on tema enda karjäär. Seda on ta ju alati teinud, mõelda vaid, kunagi oli ta ju Disney printsess ja leiutas endale seejärel täiesti unikaalse imidži. Juba ainuüksi seetõttu väärib ta meie kõigi lugupidamist.”