Jenneri 5-l tütrel on kõigil oma rada, mida nad käivad. Kes müüb meiki, kes huulepulki, kes riideid ja kes on modell. Ilmselt tänu edukatele firmadele ja kindlasti ka perest tehtavale seriaalile "Keeping Up With the Kardashians" on naiste populaarsus eriti kõrge. Seetõttu jagub neid firmasid küllalt, kes neilt reklaami soovivad, vahendab Daily Mail.

"Mu tütred saavad pidevalt pakkumisi, et midagi oma sotsiaalmeediasse firma või brändi jaoks postitada. Seega on neil postitusele hind, või storyle hind või Facebookile hind - saad aru küll, neil on hinnakiri," selgitab Jenner.

Õdedel on sotsiaalmeedias sadu miljoneid jälgijaid, mistõttu on nende postitustel tohutu teenimise võimalus.

"See on kindlasti kuuekohaline," tõi Jenner välja, kuid tõdes, et kõik oleneb sellest, milline postitus olema peaks või kes selle tegema peaks.

Jenner toob välja, et rohkem peab maksma näiteks ravimite või vitamiinide eest, sest neid peab, kas jooma või sööma või peale määrima.

Viimastel kuudel on see eriti põhjendatud olnud, sest Khloe, Kim ja Kourtney on saanud tugevat kriitikat Detox teede reklaamimise eest. Selgus, et teed ei ole ametlikult ohutuse kinnitust saanud ning nendega võib esineda ebamugavaid kõrvamõjusid.