«Mul on süümepiinad, sest ma ei tee ju tegelikult mitte midagi erilist,» kurdab paparatsode ja moeajakirjade uus lemmik KATHERINE HEIGL.

 
«Mul on süümepiinad, sest ma ei tee ju tegelikult mitte midagi erilist,» kurdab paparatsode ja moeajakirjade uus lemmik Katherine Heigl.
Katherine Heigli (29) elu on nagu roosiaed. Vähe sellest, et terve Hollywood tahab tema küljest tükki hammustada, ta on erakordselt õnnelik ka oma eraelus — «Grey anatoomia» staar abiellus aastavahetusel oma muusikust kallima Josh Kelleyga. «Olen tänulik, et mind peetakse ilusaks ja seksikaks, see on kindlasti parem kui mis tahes alternatiiv, kuid ühel päeval tahaksin ma oma rinnaümbermõõdu asemel näidata, kui loominguline ma olen,» ütleb ta.
Abikaasast Joshist on Katherine suisa vaimustuses. «Kui ma asju liiga tõsiselt võtan, aitab ta mu tuju parandada. See on tõeline õnnistus, et ma saan tulla koju inimese juurde, kes ei aja mind üksnes naerma, vaid kes annab mulle elu mõtte ja peab minust lugu.»
Järgmisena on Katherine’il plaanis pisipere. «Tahaksin lapsetegemist tõsisemalt võtma hakata juba tuleval aastal, aga Josh leiab, et seda võiks teha kahe aasta pärast. Ilmselt teeme seda siis pooleteise aasta pärast. Tahaksin suurt peret. Ma räägin viiest või kuuest lapsest.»

Kuidas sa end oma pulmakleidis tundsid?
Väga paranoiliselt — paranoilisemalt kui üheski teises kleidis. Miks see nii väga korda läheb? Mind on ennegi pildistatud kleitides, mis elavad edasi inimeste mälestustes, ja mul on olnud kõht punnis. Miks ma selle pulmakleidi pärast nii väga pabistasin? See ei erinenud teistest kleitidest millegi poolest.

Kas su uus film «Pulmasõltlane» (27 Dresses) andis sulle ideid oma pulmadeks?
Jah, igatahes. Esiteks — ära võta seda liiga tõsiselt. Teiseks — ära sobita kõiki värve. Kui hakkad lilli ja laudlina pruutneitsite kleitidega sobitama, oled üle piiri läinud.
 
Kui te «Grey anatoomia» võtetel meditsiinist räägite, kas sa tead, millest jutt käib?
Mul pole õrna aimugi, millest ma räägin. Seal on näitlejaid, keda meditsiin huvitab, kuid mina nende hulka ei kuulu. Ma imetlen arste, aga ma olen näitleja.
 
Sinu abikaasa Josh Kelley on muusik. Kas on tõsi, et te tutvusite tema video võtetel?
Mina olin tšikk tema videos.

Mis on eduka suhte saladus?
Kõik sõltub mehest ja olukorrast. Aga mina olen alati arukamaks pidanud tunnete väljendamist. Kui mängid liiga palju, siis see ei toimi. Läheb vaja haavatavust, et öelda: «Ma tahan abielluda, mida sina sellest arvad?»

Kuidas Joshil groupie’dega läheb?
Ärge küsige. Minu ainus nõudmine on, et neid ei tohi olla turneebussis. Seal võivad olla teiste bändipoiste abikaasad või tõsised tüdruksõbrad, aga kui nad suvalised tšikid bussi peale võtavad, siis see ei lähe kohe mitte.

Mis on su lemmikstiil?
Mulle meeldib vana Hollywoodi glamuur. Tol ajal oli kõik glamuursem ja stiilsem, ma püüan seda järele teha. Peangi sellega veidi piiri pidama, sest hakkan juba inimesi tüütama. Ma tüütan iseennastki! Minu pulmakleit oli mu viimane katsetus Hollywoodi kuldajastu glamuuri järele teha.

Kas sul on stilist?
Jah, aga ainult suurte ürituste jaoks. Mu parim sõbranna Cheyenne ja tema õde Tawnee aitavad mind, sest nad on superstiilsed. Mul tekib juba lõunale minekust stress, sest mind pildistatakse kogu aeg. Need tüdrukud on mu kapis kokku pannud 20 stiilset komplekti. Mõned neist on ära toodud nädalaajakirjade stiilseimate riiete rubriikides. Olen neile ka öelnud, et nad peaksid sellega raha teenima hakkama.

Kuidas kuulsus sulle sobib?
Lõbus on. Paparatsod on minu jaoks midagi uut. See algas aeglaselt, nägin aeg-ajalt üht või kaht fotograafi. Ja siis, ühel päeval pärast Emmyde jagamist, oli neid korraga kakskümmend. Mu on süümepiinad, sest ma ei tee ju midagi erilist, aga nemad ootavad päev läbi mu maja ees. Ma ei saa aru inimestest, kes kurdavad paparatsode üle. Kui tahad raha ja suuri filmirolle, siis see on hind, mida tuleb maksta.

Sind pole kunagi ebakainena pildistatud?
See jääb neil alati kahe silma vahele jah! Nad järgnevad mulle, kui ma kohalikku restorani lõunale lähen, aga õhtuti, kui ma klubides pidutsen, pole neid kuskil näha. Võib-olla on nad lihtsalt alla andnud?

Kas sa trenni teed?
Filmis Knocked Up olin ilmselt elu parimas vormis, kuid ma vihkasin seda viis korda nädalas trennis käimist. Ma sööksin meelsamini kenas restoranis juustu ja rüüpaksin veini. Nüüd olen leidnud naise, kes annab kettlebelli tunde (treening sangpommiga — toim.). See on segu kardio- ja jõutreeningust, kuid see kestab ainult 20 minutit ja ma teen seda kaks korda nädalas. See on täielikult mu kehakuju muutnud!

Kuidas mesinädalad olid?
Meie pulmad olid südatalvel. Kasutasin isepruunistavat kreemi, sest keegi ei taha rannas oma kahvatuid jalgu näidata. Aga kui ma fotograafe nii väga ei kardaks, siis ma sellest ei hooliks!