1. Luisa Värk ja Taavi Rõivas
Peaministrina tähelepanu keskpunkti tõusnud Taavi Rõivas ning tema tütre Miina Rihanna ema, lauljanna Luisa Värk abielus ei ole. Millal see juhtuda võiks, uuris telemagasin "Reporter" suvisel külaskäigul peaministri juurde. "Küllap pean vana kombe kohaselt minema ja küsima, kas ta on nõus oma tütre mulle naiseks andma. See, et me Luisaga abielus ei ole, on piinlik lugu küll," lubas Rõivas Luisa isa juurde tähtsat juttu rääkima minna. Loodame, et peagi leiab ta oma tihedas graafikus selleks aja!

2. Tanel Padar ja Kristel Mardisoo
Eesti esirokkar on kolm aastat koos olnud kallima Kristeliga. Millal pulmi oodata on? "Pigem otsime Kristeliga võimalust, kuidas lahendada see tore probleem nii, et tähistamine toimuks vaikselt ja meeldejäävalt. Kui oleme sellise lahenduse leidnud, siis kõik ka juhtub,” kirjeldas iga nädalavahetus pidusid nägev Padar ajalehele LP unelmatepäeva, vihjates, et ega see tulemata ei jää.

Taneli jaoks oleks tegu teise abieluga, sest mees oli 2003-2007 abielus Katariina Padariga.

3. Lenna Kuurmaa ja Robert Vaigla
Muusikutepere, kus kasvab 1,5-aastane tütar Ami, pole seaduslikult abielus. Loodame siiski, et peagi see juhtub!

4. Tanja Mihhailova ja Mikk Saar
Seitse aastat koos olnud Mikk ja Tanja pole ei abielus ega kihlatud. Suvel raadio Sky Plus kõne peale sel teemal sõnas aga Mikk naljatlemisi, et sõrmus on tellitud. Loodame seda peagi ka Tanja sõrmes näha, et üks samm pulmade suunas astutud oleks!

5. Maarja Liis Ilus ja Fred Krieger
Nemad on lausa 10 aastat koos olnud, ent Maarja sõnas ajakirjale Kroonika suhte teemal antud intervjuus, et tema jaoks pole abielu oluline. Sellest hoolimata on ta siiski jõudnud mõelda, et ta sooviks ägedaid pulmi kuskil välismaal.

6. Koit Toome ja Kaia Triisa
Tütar Rebeccat kasvatav muusiku-meikariduo ametlikult abielus ei ole. Veel! Kolm aastat tagasi vastas Koit Publiku küsimusele, et ta on spontaanne tüüp ning pikalt ette sellest ei teataks nii ehk naa. "Vaatame seda asja," mõtiskles ta "millal" küsimuse peale.

7. Birgit Õigemeel ja Indrek Sarrap
Ühist aastast poega Simeoni kasvatavad muusikud pole siiani suhte seadustamist ette võtnud, kuigi Birgit kinnitas aasta tagasi, et peagi see samm astuda tuleks küll. "Kõige olulisem on see, et kaks inimest tahavad elu lõpuni koos olla. Meie mõlema vanemad on abielus, õed samuti, eks me lähiajal kidlasti selle sammu astuma, aga kiiret pole," rääkis naine.

8. Jaan ja Kati Toots
Kuigi paar kannab ühist perekonnanime ning kasvatab ka ühist last, ei ole Jaan ja Kati tegelikult abielus, sest alles selle aasta maikuus lahutas Jaan end kauaaegsest abikaasast Kersti Tootsist. Loodame, et kuuleme peagi nende õuel pulmakelli ka helisemas!