Lisaks sellele tõestas Lily Allen sellel nädalal, et ta ei olegi lihtrahvast nii erinev kui ta hakkas kasutama kohtinguäppi lootes oma tõelist armastust leida.

The Suni andmetel riputas popstaar endast pildid üles kuulsustele mõeldud äppi Raya, lootuses kohtingutel käima hakata. Allikas väitis: "Lilyl on nüüd enda jaoks piisavalt aega olnud peale lahkuminekut ja ta tunneb viimaks, et on aeg "turule" naasmiseks."

Allikas mainib ära ka Lily Alleni kriteeriumid uue kallima valikuks: "Ta otsib härrasmeest ja arvab, et kuulsustele mõeldud kohtinguäppp on ideaalne koht leidmaks kedagi, kes mõistab tema nõudlikku elustiili ja karjääri."

Raya kohtinguäpp nägi ilmavalgust aastal 2015 ja sellele saab ligi ainult kutsega - tõeline VIP-de äpp.

Lily Allen oli MC Meridian Daniga suhtes kolm aastat, enne kui paar otsustas elus eraldi edasi minna. Lauljatar rääkis avameelselt oma lahkuminekust How to Fail taskuhäälingus: "Ma pole juba alates 15. eluaastast vallaline olnud, nagu ma praegu olen. Me oleme kolm nädalat lahus olnud. Hetkel on ajad väga keerulised olnud, muudkui üks halb uudis teise otsas. Asjaolu, et ma kõige selle juures ei ole talle juba helistanud on mulle tähendusrikas, sest tavaliselt kui mul läheb elu raskeks, vajan ma kedagi, kelle õlal nutta."