Eestlased, kes on osanud Bangkokis või Tai kuurortides raskustesse sattuda, kohtuvad seal varem või hiljem ikka MAI LOOGiga, Tai sinisilmse ingliga.

Mai Loog (46), kes sai tuntuks oma esimese eesti slängiraamatuga, on elanud Tais juba kümmekond aastat. Vahetevahel on ta saatnud sealt oma kolumne Eesti ajalehtedele. Jõime Maiga restoranis Sirocco Sky Bar mõned dringid. See baar asub Bangkoki pilvelõhkuja State Tower 63. korrusel. Mai võttis valget veini, mina eelistasin martiini- kokteili. Vaade oli hunnitu ja hinnad kallimad kui Eestis.

Nullprivaatsusest

Mail on üks naljakas mure. Õieti kõige tavalisem inimlik mure — kuidas ta paistab teistele inimestele. Näiteks eelmisel nädalal häiris teda kellegi kohaliku prantslase suhtumine ühes kohalikus pubis ja India turistide nägemus valgetest naistest. Kui Aasia odavad pakett-turistid teda aktiivselt pildistavad, siis mõjub see seksuaalse ahistamisena, oli ta sõnum. Seda koges ta Pattaya-nimelises kuurordis, kuhu ta ei taha enam jalgagi tõsta.

«Ma olen blond sinisilmne naine, kuid mitte turismiatraktsioon, ma elan siin,» kommenteerib Mai. «Kui lähen restorani sööma, siis ei ole külastajatel vaja fotoaparaati välja võtta.»

Lähemalt 18. juuli Kroonikast