Seni on Kim Kardashiani ja Kanye Westi armastus tundunud kui muinasjutt. Ootamatult hakkasid aga Westi sotsiaalmeediasse ilmuma postitused, milles ta abikaasat ja tema perekonda ajupesus süüdistab ning toob isegi võrdluse õudusfilmiga "Get Out", vahendab Fox News.

Peale mitmete isiklike saladuste avalikustamist on West nüüd aga Twitteris teinud täieliku kannapöörde ning tundub, et staar võtab tagasi kõik, mida öelnud on. "Ma pean vabandama oma naise Kimi ees, et avalikustasin midagi, mis oli isiklik teema," alustas räppar oma postitust. Kuigi ei ole teada, mida ta täpselt silmas peab, siis USA meedia hinnangul võib staar mõelda postitusi, kus tunnistas, et mõtlesid enne oma esimese lapse sündi isegi abordile.

"Ma ei kaitsnud teda nagu ta kaitseb mind. Tahan Kimile öelda, et tean, et tegin sulle haiget. Palun andesta mulle. Aitäh, et alati minu jaoks olemas oled."

Adopteerimist kommenteerinud kõnes rääkis West, et just tänu Kimile on neil nüüd tütar North, keda räppar ise oma ellu veel ei tahtnud. "Ta tõusis püsti ja kaitses seda last," kirjeldas ta läbi pisarate. Esmaspäeval kirjutas staar aga sotsiaalmeediasse, et abikaasa perekond soovis ta koju kinni panna.

Kuigi Kardashianid Westiga toimuvat pikalt kommenteerinud ei ole, siis tuletas Kim fännidele meelde räppari bipolaarse häire. "Nagu paljud teist teavad, siis Kanyel on bipolaarne häire. Kõik, kellel on sama diagnoos või kelle peres on keegi, kes kannatab sama häire all, teavad, kui uskumatult raske see on."