Bullockile tõid läbimurde rollid komöödias "The Proposal" ja spordidraamas "The Blind Side", millest viimane teenis talle ka mitmeid auhindu. Alates sellest on Bullock jõudnud mängida ka filmides "The Heat" ja "Gravity", mida saatis meeletu menu. Otseloomulikult kajastub see näitlejatari pangakontol, mis on ajakirja Forbes hinnangul kõigi Hollywoodi mõjuvõimsate filmidaamide hulgast muljetavaldavaim.

Ajavahemikus 2013.aasta juuni kuni 2014.aasta juuni, teenis Bullock umbes 51 miljonit dollarit, millest kopsakaim tasu tuli otseloomulikult kosmoseodüsseiast "Gravity", mis ainüksi USAs skooris kinodes kassatulu 274 miljonit dollari ulatuses ja mujal maailmas 716 miljonit dollarit. Võimas!

Ülejäänud kodanikud ropult rikaste prouade tabelis on Jennifer Lawrence 34 miljoni suuruse aastasissetulekuga, Jennifer Aniston, kes Lawrence'ist vaid 3 miljoniga maha jääb, seejärel võrdselt Cameron Diaz ja Gwyneth Paltrow, kel õnnestus mõlemal ajada kokku 18 miljonit dollarit. Aga ometigi...kas teile ei tundu, et naised saavad isegi Hollywoodis palju vähem palka kui mehed?