Vanemuise esietenduse «Figaro pulm» järelpidu lõppes jalustrabava sündmusega – üks peaosalisi, Taimo Toomast, laskus peaaegu saja silmapaari ees põlvele ja palus oma armastatu, Vilja Savisaare kätt.

  Laupäeval esietendunud Mozarti ooperis «Figaro pulm» säras ühe peaosalise, krahv Almaviva rollis bariton Taimo Toomast (47). Saalis nautis oma kallima õnnestunud osatäitmist ka Euroopa Parlamendi liige Vilja Savisaar (47)
Veidi enne keskööd langes mees ligi sadakonna silmapaari ees ühele põlvele ja palus nõtkel baritonihäälel oma armastatu, Vilja Savisaare kätt. Jalustrabav sündmus toimus üsna peo lõpuminuteil ovaalsaalis, kirjutab Õhtuleht.
«Kui tänukõnesid peeti, siis Toomast jah teatas lõpuks, et tal on soov üks avaldus teha ja siis see käepalumine toimuski,» selgitab pealtnägija, et sündmus oli väga kaunis ja meeliülendav. «Loomulikult kõik ikka huilgasid ja plaksutasid, tore asi, läks väga hästi kokku ja haakus õhkkonna ning esietenduse teemaga. Laskus ikka romantiliselt ühele põlvele, andis naisele sõrmuse ja loomulikult Vilja oli nõus!»