Vilja rääkis saates "Hannes Võrno Q", kuidas nad kohtusid Taimoga tööga seotud üritusel Salme kultuurikeskuses. Vilja pidas tervituskõne juubeli puhul ja Taimo laulis. "Seal me kohtusime, rääkisime ja tantsisime.
Ma polnud teda varem kuulnud ega näinud.
"

Kuidas klaveriõpingud edenesid? "Ta tuli tuppa, oli sõbralik, võtsime õpiku lahti. Eks mul käed ikka värisesid," meenutas Vilja.

Taimo lisas, et Vilja oli hästi andekas ja kiirelt haarav õpilane. "Olime kaks persooni, kellel oli vaakum sees inimlikkuse ja üksteise vajaduse järgi. Oli palju muid asju, mida tahtsime koos teha."

Taimo lobises ka välja, et Vilja laulab saunas kõvasti ja mööda ... Seepeale kostis Vilja: "Ära kõiki meie saladusi ka välja lobise."

Paar tunnistas, et nad varajasid suhet tükk aega.

Vilja kiitis, et teda paelus Taimo tõsidus ja korrektsus. "Selline omadus käib läbi kõigi tema tegevuste. Ta saab alati aru, kui mul on midagi viga. Ütleb, et me saame hakkama, saame üle. Eks meil saab nalja ka. Naerame palju koos. Teeme krutskeid koos."

Kui Hannes Võrno päris Taimo Toomastilt, milline on tema unistuste roll, sõnas mees: "Elu on näidanud, et unistustest pole mingit tolku."