Esimene samm oli lihtne, kirjutab Turner Daily Mailis. Kui abikaasa rääkis, et läheb ärikohtumisele Shorehami lennuväljale, tundus see naise jaoks kahtlane.

"Läksin tema arvutisse e-kirju kontrollima, kuid ei leidnud ühtegi kirja, mis kohtumist puudutaks," tunnistas Turner. Kui mees koju tagasi tuli, ei olnud tema auto navigatsiooniseadmes ühtegi märget lennujaama kohta, kuigi Althea teadis, et mees pidi sinna sõitmiseks juhtnööre vajama.

Kuigi Grant oli alati armastanud jalgrattaga sõita, hakkasid mehe uued sihtkohad kahtlased tunduma. Kui ta juba rattasõidu kohta vassis, siis mille kohta võis mees valetada?

Nii rattasõitude logid, mis arvutisse tulid, kui ka autole paigaldatud jälitusseade andsid teada, et Grant ei käi seal, kus ta ütles end viibivat.

Turner nentis, et muutus tõeliseks miss Marpleks, kontrollis mehe käike, vaatas tema krediitkaardi väljavõtteid ning luges tekstsõnumeid, mida mees oma telefonilt oli saatnud.

"Grantil ei olnud aimugi, et ma seda teha oskan, tema arvates olin ma tehnofoob, kes ei suutnud arvutis lihtsamaidki asju teha. Ta ei oleks tohtinud mind alahinnata," nentis Turner, lisades, et talle ei meeldinud oma mehe taga nuhkida, kuid viimase kummaline käitumine sundis teda selleks.

Nii saigi Anthea Turner teada, et ta mees petab teda sellesama naisega, kes juba varemgi oli nende abielu alustalasid kõigutanud.

Nüüdseks on Anthea juba neli aastat lahutatud ning kirjutas oma kogemustest raamatu "Kuidas lahutusest eluga välja tulla".