52-aastane Howard Donald rääkis näiliselt siira loo oma fännidele, kuidas ta kord kohta David Bowie't, tehes seda fototöödeldud pildi abil, vahendas The Sun.

Howard postitas Instagrami pildi, kus ta on "koos" David Bowie ja Take That bändikaaslase Mark Oweniga. Tegelik pilt tehti 2007. aastal ning Bowie asemel oli pildil Gary Barlow.

"Muidugi ma olin David Bowie't kohates närvis, sest ma ei tunne end teiste kuulsate inimeste seltskonnas mugavalt, aga ta oli niivõrd normaalne ja kahe jalaga maa peal, et pani ka mind ennast sellisena tundma," kirjutas Howard fototöödeldud pildi juurde.

Ta lisas: "Pluss see oli võimalus, mida ma ei tahtnud käest lasta, ja mul on hea meel, et ma küsisin. Kas kunagi veel eksisteerib keegi, kes on muusikaliselt niivõrd andekas kui tema? Lisaks keegi, kes muutis muusika- ja moestiile nagu ei keegi teine? Kahtlen selles."

Howard Donald oli oma fantasias kindlasti õnnelik, et kohtas legendaarset David Bowie't, kuid fännid tahtis ikka olla kindlad, et Howard teab, et nemad teavad, et tegu on töödeldud pildiga.

"Hmmmmm ... see on fototöödeldud pilt, Howard," kirjutas üks.

"Vaatamata sellele, et see on fototöödeldud, on sinu sõnad niivõrd ilusad," lisas teine.

Samas toonis jätkusid mitmed kommentaarid. Kui keegi otsustas midagi head ja südamlikku kirjutada, siis leidus ikka ja jälle keegi, kes tõi välja, et pilt on fototöödeldud.

Postitust on kommenteerinud ka Take Thati ametlik lehekülg, justkui vihjats, et Howardi fototöötluse taga võib olla üllatus. Mis see on, praegu avaldatud ei ole.