"Tõepoolest oli kaheksa ametikohta, millest pidime loobuma," nentis Pukk. Rohkem koondamisi ei tule? "Hetkel jääb 20 inimest ametisse. Proovime nendega koos uue kontseptsiooniga edasi minna," lausus Pukk.

Ta ei soovinud öelda nimeliselt, kes täna koondati. Küll aga on teada, et neist üks on persoonisaate "Kas tohib?" ja "Reporter Võsu seiklused" vedaja Kristiina Võsu, vahendab Õhtuleht.

"Paljud nutsid. Osa hakkasid kohe jooma, aga mina täna jooma ei hakka," kinnitas Võsu väljaandele ning lisas, et läheb selle asemel hoopis lapsele lasteaeda järele ning veedab õhtu koos perega. "Ütlen ausalt, et see on olnud parim töökoht, mis mul üldse on olnud."

Otsus sulgemisest jõudis avalikkuseni möödunud nädalal. "Telekanali ülalpidamine on kulukas ja samal ajal mitte eriti tõhus, sest inimeste meediatarbimise harjumused on muutunud. Informeerime tallinlasi edaspidi erinevate kanalite, sealhulgas telekanalite kaudu ja arvestame sellega, et inimesed veedavad järjest rohkem aega veebis ja sotsiaalmeedias ja järjest vähem televiisoriekraani taga," ütles linnapea Mihhail Kõlvart siis.

Kõlvarti ettepaneku kohaselt jääb TTV kaubamärgina alles ja sihtasutus jääb tootma linnauudiseid ja linnasaateid. Edaspidi hangitakse linnauudistele ja saadetele eetriaega teistest telekanalitest.