Külas Jaan ja Kati Tootsil ning nende pisitütrel Karoliinal, küpsetame suure jõuluprae ning piparkooke, nii et jahu tolmab mööda kööki nagu lumetorm. Kuusk just ehitud, loovad nad nii oma Keila-Joa majas kodutunnet.

Kati üritab tütre toimetusi ka argiselt jäädvustada – tema lapsepõlvekodus nappis selleks vahendeid. «Mul ei ole enda lapsepõlvest ühtegi pilti. Ma ei tea isegi, milline ma väiksena välja nägin,» kahetseb Kati.

Lööme köögis kampa restoraniärimees Auri Hakomaa ja tema poegadega. Proovi kodus järele ka meelelahutusärimees Lauri Viikna aurav tervisepada!

Käime külas ka Tallinna Lauluväljaku direktoril Riho Rõõmusel, kelle katuse all on kodu leidnud mitmed leidlapsed. Stilist ja raadiosaate juht Ženja Fokin tutvustab enda uut armastust, ta hinge esimesest pilgust röövinud jänkutitte Fridat, kes nüüd tema kodus tükke teeb.

Bastioni loovjuht Kristiina Heinmets-Aigro näitab ette oma riidekapi ja annab naistele moenõu, kuidas enda garderoobi sisse seada, et igaks olukorraks valmis olla. Külastame Prantsusmaal Barton & Gues-tier’ häärberit, kus püüti linti saatesari «Elu veinimõisas».