Saate alguses kinkis saatejuht Margit Kilumets armsale sünnipäevalapsele Ita Everile tema poolt armastatud tulbid. Tulbid teevad naise meele alati heaks, kuid sünnipäevade pidamine üldiselt pole naisele väga kunagi meeldinud: "No ega ma neid eriti ei armasta. Ma pole neid terve elu jooksul eriti armastanud. Mida vanemaks ma olen saanud, seda lõbusamaks on need saanud. Olen optimist ja arvan, et ka täna tuleb tore päev. Tähistan sõprade ja kolleegidega."

Hiljaaegu sai näitleja Ita Ever, mille aprillinalja vaid huvitava üllatuse osaliseks, kui talle tehti pakkumine sõita Hollandisse, et minna filmi näitlema. Ita Everit laval näinud härra kutsus naise peredünastiast rääkivasse filmi eakat daami näitlema: "Ta kirjutas, et talle meeldis mu osatäitmine ja ma olen näitlejana huvitav persoon."

"See võttis käed värisema ja sõnatuks. Ma ei osanud alguses, esimesel momendil reageerida, aga näitleja värk, ma ikka ütlesin, et loomulikult ma tulen," kostis Ever ja lisas: "Ma hakkan isegi praegu ebalema, kui sellest räägin. Mind võttis see niimoodi sõnatuks ja see on niisugune üllatus ja ahvatlus. Loomulikult olen ma nõus minema Hollandisse proovivõtetele. Kui see peaks õnnestuma, mida ma tahaks väga loota, siis tekib probleem teatriga. Olen suurtes lavastustes kinni. Kuid alati on võimalus asendada etendust teise etendusega või võtta keegi, kes kiirkorras osa ära õpiks."

Uues projektis peab näitlejanna rääkima inglise keeles, kuid tema sõnul ei ole see probleemiks.

Filmivõtted peaksid hakkama maikuu lõpus, juuni alguses. Tavaliselt on naine veetnud oma suved Hiiumaal, väikses talus: "Igal suvel olen Hiiumaal käinud. Seal on nii vaikne, et kõrvadel hakkab valus. Mulle meeldib minna üksi metsa kondama."

Teatri grand old lady'le soovib õnne ka kogu Publiku toimetus!