Täna, 22. septembril ilmub ajakiri Intelligent Life esmakordselt eesti keeles. Tegu on Briti tuntud nädalakirja The Economist kvartaalse elustiiliajakirjaga, mis pöörab suurt tähelepanu kultuurile, stiilile, reisimisele ja maailmale laiemalt.

Teadmised on nauding - selline on ajakirja moto.

Eestikeelse ajakirja Intelligent Life mahust moodustavad tõlkeartiklid ligi 80%, ülejäänud lehekülgi täidab Eesti ajakirjanike looming.

Esinumbri kaanel on Elvis Presley, rokilavade suurim nimi 60ndatel, mees, kes oli eeskujuks nii John Lennonile kui Bob Dylanile. Loo autor on inglise ajakirjanik, rokisauruste kaasaegne Ray Connolly, kes on isiklikult suhelnud kõigi tollaste kuulsustega.

Eesti persoonilugu on näitleja ja laulja Tõnu Kilgasest, kes annab oma elu esimese avameelse intervjuu just ajakirjale Intelligent Life.

Kõigile noortele ja nende vanematele pakub Intelligent Life põhjaliku ülevaate Euroopa haridussüsteemist. Ülevaates kirjeldab üks lapsevanem oma ringreisi Euroopas, otsimaks tütardele parimaid õppimisvõimalusi.

Intelligent Life’i sügisnumber viib meid ka 60ndate Las Vegasesse, tänapäeva São Paulosse, Kabuli muuseumisse, aga ka Vilsandi rahvusparki ja Emajõe äärde.

Loodusfotograafiast huvituja leiab ajakirjast nimeka fotograafi Remo Savisaare soovitused. Kinosõber saab teada filmikriitik Jaan Ruusi reastatud Eesti näitlejannade väga intrigeeriva esikümne.

Lisaks Eestile jõuab Intelligent Life sel sügisel esmakordselt ka Läti, India, Singapuri ja Hongkongi lugejateni.

Ajakirja väljaandja on AS Ajakirjade Kirjastus koostöös Briti kirjastajaga The Economist ja Leedu kirjastajaga Intelligent Media.