"Suur latiino-hip-hopi austajana pidas Revo viiel aastal just latin fest stiilis sünnipäevasid, kuhu jagus omajagu edevust, ohtralt head muusikat ja palju sõpru," meenutab tema pikaaegne elukaaslane Merle Sikk, kuidas Revo armastas tähelepanu.

Merle meenutab, et kingitustest pani Revo silma näiteks särama sõpradelt saadud graveeritud viikingimõõk aastal 2006. "Revole tehtud kingitused mõeldi alati hoolikalt läbi, sest ta vaimustus pisikest tähelepanekutest ja detailidest." Viikingi-teema oli Revo nn hobiks - ka tema seljal olev suur tätoveering koosnes erinevatest viikingite sümbolitest põimituna Toe Tag Familia hieroglüüfidega.

"Nalja sai alati ja kui oli pidu, siis oli lausa festival ja kõik olid teemas ikka mitu päeva," kirjeldab Merle, kuidas sõbrad alati Revo mõtetega kaasa tulid ja lõbusalt aega veetsid.

9. juulil 2011 tähistas ta Von Krahlis oma viimast sünnipäeva sõber Rennoga äsja loodud üritustesarjal Handsome Bros a.k.a Los Guapos, astudes ka ise seal DJna üles.

Revo lugu saad lugeda FoRevo fondi lehelt, kust leiad ka kasulikku informatsiooni nahavähi ühe vormi, melanoomi kohta, mille tagajärjel Revo 30. augustil 2011 lahkus.

Päevitage mõistlikult!