Tänases laululahingu viimases poolfinaalis selgub koor, kes nädala pärast finaalis sõbralikele vastastele konkurentsi pakub.

Finaalikoha nimel on lauluhääled valmis pannud kammerkoor A. Le Coq, Kalevi kammerkoor ja Euroopa kultuuripealinna segakoor. Nõuandva žürii üllatusliige on Venno Laul.
“Tegutseme normaalselt ja sundimatult, aga hulluks ei lähe. Tähtsaim on hea esitus, naerul nägu ja pingutamata olek. Ja kui siis televaataja arvab teisiti, oleme andnud vähemalt ausa lahingu,” teatas kammerkoor A. Le Coq, kirjutab Elu24.
Tartlaste sõnul võiks nende trumbiks olla lauluoskus ja ekraani kaudu kodudesse kanduv rõõm sellest, mida nad teevad. “Igal juhul võidab muusika,” ütlesid nad.
“Meie koor on ses mõttes huvitav kooslus, et vaevu-vaevu suudame korraga ühele asjale keskenduda. Mitmekülgsete huvidega inimestena on kokku saades nii palju vaja läbi arutada. Õnneks püsib kooriproovis laul veel prioriteetide listis esikohal,” kirjutavad Euroopa kultuuripealinna segakoori lauljad oma blogis.
Kooride blogid, laulud, videod, saates osalejate kommentaarid: www.etv.ee/laululahing.
 
Laululahingule saab laupäeviti internetis kaasa elada juba hommikust alates. Kell 9.30-19 näeb veebikaamerapilti kooride proovidest, kus valmistutakse õhtuseks otsesaateks. Ka otsesaade on nähtav internetis. Aadress: www.etv.ee/otse.
 
Vikerraadio Vikerhommikus saab laupäeviti kell 9.45 osaleda Laululahingu-mängus.