"Tobe küsimus, see on mitme otsaga asi," vastas Padar reporter Jüri Muttika küsimusele, kuidas muusik välismissioonidesse suhtub. "Kui võib-olla siis, kui hakati korraldama esimesi missioone, siis tundus see ettevõtmine kahtlase väärtusega, et see pole meie sõda või miks on vaja kuskile, püss seljas, marssima minna. Aga mida aeg edasi, seda paremini on näha, et ka meil endil võib abi vaja minna," sõnas laulja.

Kaitseväega on neil Padari sõnul väga head suhted: "Meil on väga tihe koostöö olnud kaitseväega: oleme paljudel üritustel käinud ja käime ka edaspidi. Vabaduse väljak on põhikoht. Isegi suurte sõjamasinate peal oleme rokkinud."

Täna kell 21 algaval Veteranirockil kavatseb Padar koos bändiga The Sun otse loomulikult kõvasti rokkida. "Eks ma pensionäride pealt vaatan. Kui näod lähevad kurjaks, siis võtame vähemaks. Ega neil pole palju vaja: selleks ajaks on tavalisel pensionäril juba uneaeg ja kogu positiivne energia ära kulutatud. Natuke lärmakam asi ja kuri meeleolu on kerge tulema," sõnas Padar.