Värskes Kroonikas: Rokkar Tanel Padari kallim Kristel Mardisoo pole tänu headele geenidele pidanud oma kehakaaluga kunagi spordisaalis maadlema. Ometi on ka teda nakatanud tervisliku liikumise pisik – mõni kuu tagasi hakkas Kristel käima poksitrennis. 

Trenni juhendab Peter Napoliello, mees New Yorgist, kes on kunagi olnud legendaarse Studio 54 DJ ja sõbrustanud selliste kuulsustega nagu Cher, Stevie Wonder ja Mick Jagger. Nüüd on Peter leidnud oma kutsumuse – ta jagab oma õpetusi pilatese- ja poksiklassides Tallinnas spordiklubis Wiru Treening.

«Ma ei olnud varem poksimisega kokku puutunud, treening on väga intensiivne, toimub igal pühapäeval ja kestab kokku kaks ja pool tundi,» seletab Kristel. «Peteris on mingi fenomen, ta oskab oma treenitavaid hästi motiveerida ja tõepoolest nende väheste kordade kohta saan öelda, et see on üks väga tõhus kaalulangetamise treening. Lisaks õpime praktilisi enesekaitse nippe.»

Kuuldavasti käib pühapäevases poksitrennis ka Taneli ekstüdruksõber Evely Ventsli ja Peteri juures pilatesetrennis laulja teine eks Maria Port. «Kõik on toredad tüdrukud ja me saame omavahel täiesti normaalselt läbi,» ütleb Kristel.

Lase veel oma praegune pruut eksidega kokku ja neist võivad saada sõbrannad, kes tagatipuks õpivad veel poksima...

Jaga
Kommentaarid