"Kuskil peaks olema ka üks salvestus, kus minagi laulsin seda laulu sisse. Kunagi pidin mängima ma samuti seda osa. Meil olid pildistamised tehtud ja käisime Kristjan Kasearuga katsetel ja puha," meenutas Tanja.

"Tema (Hele Kõrve -toim.) ei ole süüdi, minu tolleaegne manager ja direktor läksid tülli ja mind võeti rõõmsalt sealt rolli pealt maha, aga tore oli kuulata ja huvitav oli teada, et oleks saaanud ka kunagi laulda seda lugu," lisas Mihhailova.

Muusikali muusika autor Jaagup Kreem oli pidevalt küll proovides kohal, kuid tüli või arusaamatusi näitleja valimisel ta ei mäleta.

"Ma ei mäleta, milles seal keiss oli. Meil oli casting ja siis me arutasime Dvinjaninovi, Liitmaa ja teistega. Seal oli tükk aega arutust. Meil oli seal paar fantastilist näitlejat ja lauljat valitud. Kuna selles muusikalis oli palju sõnalist osa, see ei see klassikalises mõttes muusikal, pigem oli meil vaja ka väga head näitlejtat," sõnas Jaagup.

"Ma usun, et Tanja oleks saanud ka sellega hakkama ja me nö läksime kindla peale välja. Hele töötas Linnateatris ja seal ei olnud kahtlustki, et tema suudab selle asja täiuslikult ära mängida ja nii ka oli," lisas Kreem.

Muusikali helijooja ütles Publikule, et sündmused on kümme aastat vanad ja tema otseselt läbirääkimistesse ei puutunud.

"See on nüüd küll kümme aastat tagasi. Mälu petab, mina ei puutunud läbirääkimistesse. Olin küll kõikidel castingutel. Seda, et ma kellegagi tülli läksin, seda ma ei mäleta küll. Võib-olla Pai (Meelis Pai, Nukuteatri toonane juht ja muusikali produtsent -toim.) läks kellegagi tülli. Seda ma ei tea. Seal ei olnud mingeid suuri intriige, kõik läks väga hästi paika," tunnistas muusik.

Tanja Mihhailovat Publikul kommentaariks tabada ei õnnestunud.