Tanja ütleb Kroonikale, et nad puhkasid Taimaal paikades, kus turiste väga polnud. Ühel hetkel algas aga ärevus - uudistest nägid nad abikaasa Mikk Saarega, kuidas paari päevaga muutus maailm hullumajaks.

Selleks, et koju tagasi saada, siiski väga suurt draamat polnud. "Meil oli muidu plaanipärane ja sujuv reis. Ainus, mis jäi ära, oli Helsingi Tallinn lend ja tulime Eestisse lennuki asemel laevaga."

"Hetkel on kindel, et oleme töötud kuni 1. maini," ütleb Tanja. Küsimuse peale, kuidas nad peres majanduslikult hakkama saavad, vastab ta: "Peres on kaks muusikut. Kindlasti saame hakkama, midagi meil on ja täiesti nulliring ei ole. Samas ei tea, kauaks jätkub võimalusi, et kõik peale tulevad arved ära maksta. Me ju ei tea, kui kaua see olukord kestab. Oleme positiivsed ja loodame, et kui kõik on tublid ja püsivad kodus, siis saame ka kiiremini oma tegevuste juurde naasta."

Tanja sõnul on hea kodus olla, sest perekond oli mures, kuidas nad koju jõuavad. Rõõmu ei teinud ka uudised, mis Eestist nendeni jõudsid: "Ühel päeval ärkad, oled töötu, teisel päeval ärkad, lennupileteid ei ole..."

"Esimene hullus, mida oma silmaga nägime, oli Helsingi lennujaamas. See oli täiesti tühi ja teine märk oli, kui tulime laevaga Eestisse, mis oli samuti väga tühi," nendib Tanja, kes viibib nüüdsest perega kaks nädalat karantiinis.

Eestis olles vaatab Tanja olukorra häid külgi: "Positiivne on see, et inimesed saavad nüüd teha neid asju, mida on pidevalt edasi lükatud. Nüüd saab perega olla, avastada oma kokandusnippe ja koristada. Neid, kes kannatavad, on üle terve maailma, kuid positiivne meel peab säilima. Muretsemine ja stress on need, mis ründaavad kohe ja lõhuvad immuunsust. Seega loodame parimat."