Kohtla-Järvelt pärit laulja, tantsija ja kodumaises seebiseriaalis näitlejatööd tegev Tanja Mihhailova (25) on viimased kaks aastat elanud koos muusik Mikk Saarega, kuid juba märtsist on sellel lõpp. Tanja kolib Tartusse! Kas armastus sai juba otsa?


Hetkel elavad Mikk ja Tanja Nõmmel asuvas korteris. “See on suurepärane koht ja ma ei tahaks mujal elada,” ütleb Tanja heldinult. Kuid ometi pakib ta juba märtsi alguses oma asjad ning asub Tartu poole teele. “Kohtki juba välja vaadatud,” lisab Tanja värskes ajakirjas Naised.
Miku ja Tanja vaheline kirg pole tegelikult sugugi maha jahtunud. Tartusse viib Tanja hoopis mais Vanemuises algav kontsertetendus “Queen – the doors of time”, mille üks solist Tanja on. “Meil hakkavad proovid juba märtsi alguses ja sellepärast tuleb vähemalt paar kuud kindlasti Tartus elada,” ütleb Tanja kohusetundlikult. Mis siis, et pealinna jäävad maha nii tema töökoht WAF Laulukoolis, paljud pooleliolevad projektid kui ka elukaaslane Mikk. “Ega muud üle jää, Mikk peaks koos minuga kolima, kui ei taha üksi jääda,” ütleb Tanja naljatades, saades isegi aru, et nii see päris olema ei saa ning kolimisest saab kindlasti suhte seni suuremaid proovikivisid.
Nagu saatuse kiuste jäi Tanja eelmisel reedel haigeks ja on sunnitud mõneks ajaks enne kolimist aja maha võtma. See oli muuseas ka põhjus, miks nii seksapiilset naist Kroonika seksikate peol näha polnud. “Jäin ikka väga haigeks. Olin mitu päeva suure palavikuga maas. Õiget häält ei ole siiani ning kurk valutab piinavalt,” tunnistab Tanja. “Praegu on meil õnneks võimalus piisavalt palju aega koos olla. Mikk hoolitseb minu eest väga hästi,” lisab ta haigusperioodi silmas pidades. Nii mööduvad Tanja ja Miku päevad põhiliselt telekat vaadates, eriti Animal Planeti ja Discovery kanaleid jälgides. Mikk käib ikka vahepeal laulmas ka!