21aastane Lauri on ametilt juuksur. Kuid kui kauaks? Seda näitab aeg. Lauri armastab näitlemist ja temperamentseid naisi. Saates „Tantsud tähtedega“ said Lauri ja tema tantsupartner Kristina Tennokese žüriilt maksimumpunktid.

Mis sina arvad, kes võiks selle tantsusaate võita, kui arvad, et sina ise, siis kes võiks sinu arvates teiseks jääda?

Seda saadet võivad võita kõik osalejad. Kindlasti on seal palju tugevaid tantsijaid, kes ei ole veel oma tõelist palet näidanud. Ma ei tahaks nimesid välja tuua, kuid mul siiski on omad lemmikud olemas.

Kas oled rahul oma tantsupartneriga, Kristina Tennokesega?

Väga rahul. Ma ei kujutaks ettegi end kellegi teisega koos tantsimas. Suurepärane valik saate tegijate poolt. Kristina on lihtsalt super.

Kas oled varem tegelenud tantsimisega või mõne muu füüsilist koormust andva trenniga?

Olen tegelenud kuus aastat klassikalise tõstmisega. Ehk siis tõstsin kangi, kuid see on ka enamasti kõik. Keskkooli teatriklassis õppides olid meil ka lavalise liikumise tunnid ja mõned üksikud tantsutunnid.

Kas läksid tantsud tähtedega saatesse, kuna soovid oma “Klassi” tegelaskuju vangistusest päriselus välja saada?

No eks see „Klassi“ tegelaskuju käib mul ikka terve elu kannul. Sinna ei saa midagi teha. Kuid ma tõesti loodan, et inimesed märkavad, et ma tegelikkuses olen sellest tegelaskujust, keda kehastama pidin, väga erinev.

Sa tegid filmis „Klass” võrratu rolli. Millised emotsioonid sind valdasid, kui „Klassi” stsenaariumit lugesid? Kuidas oma rolliks valmistusid?

Ma ei suutnud kordagi stsenaariumi korraga läbi lugeda. Mul hakkas alati halb ja ma pabistasin, et kuidas ma sellise negatiivse energiaga rolli välja mängin. Oma rolliks valmistusin vaadeldes minevikku. Tuletasin meelde oma kooliaegseid juhtumeid. Enamasti baseerus Andersi tegelane ühele minu lapsepõlvesõbrale, kes oli temaga suhteliselt sarnane oma olemuselt, kuid mitte tegudelt.

Sinu tegelaskuju “Klassis” oli vägivaldne kiusaja, kas oled ka ise koolis teisi kiusanud kas siis füüsiliselt või vaimselt? Või kas oled kunagi olnud ise koolivägivalla ohver?

Olen pärit väiksest maakohast, Viljandi lähedalt. Kui tulin Tallinnasse keskkooli, nimega Halliste, siis mind ikka vaimselt kisuti lõhki küll. Olin ju ikkagi linnainimeste jaoks nõme maakas. Pidin päris korralikult oma ellujäämise eest võitlema.

Kas vastab tõele kuulujutt, et filmi “Klass” osatäija tõttu kujunes ka üldine arvamus sinust negatiivne, ning sind on vastavalt sellele koheldud?

On olnud juhtumeid, kus ma olen sõna otseses mõttes oma tegelaskuju pärast peksa saanud. Ööklubides on tungitud kallale ja tänaval hilistel tundidel.

Üks jubedamaid juhtumeid oli see, kui mulle visati õllepudeliga vastu selga, nii, et see tõmbas mul jalad alt, kuna mul on olnud selgroolülimurd ja seal on närvidega midagi valesti. Õnneks leidus tublisid kodanikke, kes mind aitasid.

Kas sa kavatsed jääda juuksuriks või pigem näitlejaks? Eks elu näitab, mis saab. Hetkel olen enamaltjaolt ikkagi juuksur, kuid näitlejapakkumistest ma ära ei ütleks. See on ikkagi minu armastus ja kirg.

Kui sageli sinu kliendid teevad juttu sinu filmirollist? Ikka päris sageli. Tihtipeale tulevad inimesed ka juuksurisse, et veenduda selles, et ma ei ole selline paha jurakas.

Millistes filmides tahaksid mängida? Paistab, et sul on selleks annet ja tahet. Ma ei tahaks olla kindlasti mitte mingi actionfilmi kangelane. Pigem tahaksin mängida tõsiseid rolle. Mulle väga meeldivad inglise filmid.

Missugust karjääri sa kavatsed elus teha? Kas Eesti riik on sulle kõige parem maailmas, kus mujal veel elaksid?

Ma olen hetkel veel ise väga segaduses, et millises suunas ma liikuda tahaksin ja kuidas ennast realiseerida. Olen Eestis väga rahul ja siit ma ei tahaks ära minna. Armastan oma kodumaad ja isegi seda nigelat kliimat mis meil on.

Kui sulle tuleks pakkumine esineda saates “Laulud tähtedega”, siis milline oleks sinu esmane valik eesti heliloojate seast või eesti lauljate seast, kelle repertuaarist sooviksid esitada loo.

Eesti muusikutest ma hindan enim Chalice`i, kuid tema loominguga ma kindlasti hakkama ei saaks, kuna ma ei ole musikaalne ning selle saate formaadis oleks see päris keeruline. Chalice lauludest on kindlasti minu lemmik nimega „Kiim“ ja loomulikult „Minu inimesed“, mis on mul ka täiesti peas.

Missugune on Sinu naiseideaal? Seda on nii keeruline öelda. Mulle meeldivad väga pisikesed ja nääpsukesed naised. Kindlasti peab naine olema temperamentne. Ehk sellepärast ongi olnud mul paljud pruudid vene rahvusest.

Mida arvad kriisist finantssektoris? Kas mehed on ilusamad, kui naised ja kui — siis miks?

Kogu maailma majanduse langus on muidugi hirmuäratav. Seis on sarnane 1930 aastate majanduskriisiga. Seda peaks enamikud inimesed teadma millised olid tagajärjed.

Naise ja mehe ilu ei ole võrreldavad. Samamoodi ei ole võimalik võrrelda kumb on ilusam kas kass või koer, kuna nad on täiesti eraldiseisvad ja erinevate omadustega.

Millised olid koolis sinu lemmikuimad ained koolis? Väga meeldisid mulle ajalugu, geograafia, füüsika, muusikaajalugu, kunstiajalugu ja kirjandus.

Sinu lemmikõpetajad? Keda ei taha meenutadagi? Selliseid õpetajaid ei ole keda meenutada ei tahaks. Tagantjärgi mõeldes olid kõik omamoodi lahedad ja huvitavad. Üks meeldejäävamaid õpetajaid oli kindlasti Malle Vakepea, kes mulle keskkoolis matemaatikat õpetas ja põhikooli venekeele õpetaja Ene. Siinkohal tervitaksin neid.

Elu piinlikuim hetk? Neid on väga palju olnud. Ma üritan need kiiresti unustada. Kunagi sain ühes etenduses uksega vastu nina sellise laksu, et terve etendus jooksis ninast verd. See oli päris piinlik. Mängida Romeot veritseva ninaga ja siis lõpustseenis libastuda ja koperdada…

Millisesse parteisse sa läheksid, kui kutsutakse? Miks? Poliitika, suurte meeste mängumaa. Ma siiski jääksin esialgu a-poliitiliseks. Kuid viimastel valimistel hääletasin Reformierakonna poolt.

Palun nimeta oma lemmikuim bänd Eestis? Mulle meeldib muusika mis on tehtud hingega ja hingestatud ning rahvale. Lemmikuteks bändideks on The Nymph ja Aides.

Sinu esinemine saates “Tantsud tähtedega” oli muljet avaldav, paistab, et see on midagi, mida oled endas kinni hoidnud. Samal päeval tantsusaatega oli meedia tähelepanu all üks väike tüdruk, kes segastel asjaoludel on kaotanud oma vanemad. Kuidas peaks ühiskond muutuma, et nii nukraid laste silmi enam mitte näha? Ma pole just eriline maailmaparandaja. aga inimesed peaks olema positiivsemad ja leidma igast halvast asjast suhkrutüki ja kogu tähelepanu sellele suunama. Selle lapse lugu on päris rõhuv ja raske teema. Avalikkuseni jõuab ju tegelikult vaid jäämäe tipp, tõelisi tagamaid saa me kunagi teada. Ma tõesti ei ole pädev inimesi selliseid probleeme lahkama. Andestust.

Ma tahtsin sind tänada Põltsamaal lastekodu lastele läbiviidud üritusel Sinu mitte uhkeks võimaluse olemise eest, vaid Sinu SUURE SÕBRALIKKUSE ja ABIVALMIDUSE EEST LASTELE! See ei olnud näitemäng vaid see on laste kõrval olevale inimesele näha kus on süda ja kus on reklaam. Aitäh Lauri nende lastele tehtud õnnelike hetkede eest kasvõi pildistamisel, kus Sa ei häbenenud toetada oma pead nende õlale. Nad ikka toovad ja näitavad neid fotosid koos Sinuga ja ütlevad, et tegelikult on ta nii hea ja armas poiss! Hea Lauri, kas palun räägiksid Publikule sellest lastekodu üritusest?

See oli üks päris omamoodi üritus, mis oli puhtalt heategevuslik. Olin kohe nõus osalema. Tegemist oli siis lastekodulaste spordipäevaga, kus ma olin abistav päevajuht, kuid seda tööd ma eriti ei teinudki. Pigem suhtlesin lastega ja tegelesin nendega. See oli minu jaoks päris liigutav üritus mis jääb päris pikaks ajaks meelde. Kohale olid tulnud nii suured, kui väikesed lastekodude lapsed üle terve eesti, et võtta mõõtu omalaadsetes spordivõistlustel.

VAATA VIDEOT: