Näib, et näitleja Tara Reidil oli abiellu astumisega ikka tõsiselt tuli takus! Kas tõesti kartis kaunis naine, et muidu jääb ta ripakile ja ärimees Michael Lilleund kaob käest?

Igatahes - mis tehtud, see tehtud ja lõppenud nädalavahetusel abiellus ta Kreekas puhkusereisil olles just selle mehega.

Filmist "American Pie" tuntud 35aastane Tara andis maailmale rõõmusõnumis teada nädalavahetusel Twitteri vahendusel. "Ma just praegu abiellusin. Olla abielunaine on super!"

Noorte kihlus polnud teab mis pikk, sest Michael palus kauni Reidi kätt kõigest mõni tund enne jah-sõna ütlemist. Ka sellest sündmusest jõudis kaunitar vahepeal tviitida: "Ma just kihlusin!"

Reid ja Lilleund kohtusid St. Tropezis eelmisel aastal novembris. "Michael on võluv ja südamlik," on ta oma armsa kaasa kohta väljaandele Starlounge öelnud. "Temaga on hea ja lihtne olla. Oleme sügavalt armunud."

Lühikeseks jäänud kihlus polnud Reidile esimene, mil tema haprasse sõrme sõrmus libistati. Mõne aasta eest pidi ta äärepealt abielluma Michael Axtmanni nimelise mehega, kuid 2010 aastal kihlus tühistati.