"Tais pakuti fritüüris putukaid, aga mis ma neist krõbistan kui neid 180 kraadises õlis küpsetatud. Maitse poolest suhtelislt nagu paber jääb järgi sellises kuumuses. Enam-vähem domineerib maitseaine, seega ei ole erilist vahet, kas küpsetad õlis putukaid või lepalehti."

"Ega Tais kohalikud neid ka ei söö, ikka turistidele on see kaup seal mõeldud, öeldakse veel, et olevat eksootika."

Ometi selgub, et viisakusest ja kultuuriaustusest prooviks Tarmo ka kummalisemaid toite: "Kui see on kohalik rahvusroog, mida nad ise söövad, siis miks mitte proovida," räägib riskialdis Kruusimäe. "Eks välismaalased krimpsuta ka nima meie verivorsti, süldi ja kama peale," naerab ta.

"Ühesõnaga lolliks ei taha ennast teha aga kui vaja, söön ära kui pakutakse," vastab Tarmo küsimusele, et kas julgeks proovida ka näiteks pullipeenist või ahviaju.